Kontakt

Místo pro Vaše kontaktní údaje.

TROUT UNION CUP - 2

18.9.2015 Trvalý odkaz











Zdravím všechny příznivce přívlače. Tentokrá se Vám pokusím přiblížit pokusím prestižní závod TROUT UNION CUP, který se koná tento víkend ve slovenském Svitu.

Pátek

Dnes proběhl oficiální trénink. Za české závodníky můžu říct, že jsme se vody poměrně báli, ale nakonec se náš trénink pohyboval kolem 10 ryb. Hlavní lovenou rybou byl duhák a potočák. Liboroi Haklovi se dnes povedla fantastická ryba 60+.  Dnes proběhlo také nasazování ryb na zítřejší závod, jak je z fotek vidět, bude to poměrně těžký závod. 

Sobota.

První závodní den máme zasebou. Náš tým CZ1 dopadl poměrně dobře, ikdyž ambice byly na první pětku. Chytalo se poměrně málo ryb, ikdyž to jsme to všichni očekávali.

Výsledky:

CZ -1:Tomáš Čepelák - 3       Michal Čepelák - 7          Libor Hakl - 15         Pavel Vokál - 7

Celkově: 8

Já jsem v skončíl 8.

CZ - 2. Martin Foltýn - 10        David Maixner - 3            Josef Foltýn - 6        Michal Tichý - 3

celkově:2

 

Ze soboty na neděli přišli silné deště a hladina stoupla asi o 20 cm a zakalila. Hlasovalo se, zda vůbec uskutečnit nedělní závod. Ten se nakonec odchytal, ale výsledky svědčili o stavu vody. Přiznávám, že své výsledky jsem ani neviděl, z deště jsme utekli jakmile to bylo možné. Většina našich závodníků, měla za čtyři kola 1-2 ryby!.
Na fotografiích jsou celkové výsledky.

Nebýt deště  a špatného stavu vody, byl by závod pro mě opravdovým svátkem. Jsem upřímně zvědavý, jak si organizátoři poradí s mistrovstvým světa, které se zde má konet v květnu 2016.

Komentář ke článku (0)